Fost gimnast Rares Orzata, in prezent acrobat in trupa Cirque du Soleil, a fost felicitat de Sir Paul McCartney si Ringo Star in emisiunea Larry King Show pentru performanta sa din "Love", spectacol dedicat grupului The Beatles. Orzata a fost in
Fost gimnast Rares Orzata, in prezent acrobat in trupa Cirque du Soleil, a fost felicitat de Sir Paul McCartney si Ringo Star in emisiunea Larry King Show pentru performanta sa din "Love", spectacol dedicat grupului The Beatles. Orzata a fost invitat la aniversarea spectacolului care a avut loc pe platourile CNN, unde a avut ocazia de a-i cunoaste pe ultimii doi componenti in viata ai celebrei trupe birtanice The Beatles. Cel mai bine clasat gimnast roman din istorie la proba de individual compus a Jocurilor Olimpice (Sydney 2000), Orzata s-a implicat intr-unul dintre proiectele Fundatiei Olimpice Romane, de a construi la Bucuresti o clinica de recuperare si reabilitare medicala sportiva (proiect unic in Europa Centrala si de Est). Pentru ca a reusit sa-l impresioneze pana si pe Sir Paul McCartney, Jurnalul National il declara pe Rares Orzata "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.