Antrenorul Florin Cioroianu le-a anuntat conducatorilor Universitatii Craiova demisia imediat dupa infrangerea cu Pandurii, precizand ca pleaca "pentru binele echipei". Initial, Adrian Mititelu a fost de acord, insa ieri a decis sa-i acorde tehnician
Antrenorul Florin Cioroianu le-a anuntat conducatorilor Universitatii Craiova demisia imediat dupa infrangerea cu Pandurii, precizand ca pleaca "pentru binele echipei". Initial, Adrian Mititelu a fost de acord, insa ieri a decis sa-i acorde tehnicianului inca "un vot de incredere", astfel ca Cioroianu se va prezenta de astazi la antrenamente. In schimb, Mititelu a anuntat masuri dure in vestiar: excluderea din lot a capitanului Dorel Stoica si a jucatorilor Constantin Gargalie, Robert Saceanu si Mihai Dina, care "vor ramane la echipa a doua pana la terminarea contractelor". "Acesti jucatori au fost cei care i-au schimbat pe Stanga, Stoica si acum pe Cioroianu. Probabil au crezut ca fara ei echipa va muri. Ii anunt ca nu se va intampla asa ceva. Putem trai si fara ei. Se gandeau numai la bani. Dorel Stoica de fiecare data venea si imi zicea ca baietii nu sunt multumiti daca au prime totale de 20-30.000 de dolari si ma facea sa mai pun 10-15.000. Am facut un calcul si media contractelor in echipa de baza era de 70.000. Cred ca de primele trei-patru locuri", a punctat Mititelu. Acesta a explicat ca decizia a fost luata pentru spargerea celor trei patru gasti din vestiar. "Le voi scoate fumurile din cap. Jucatorii nu mai au voie la cantonament cu masina personala. Numai de gagici si masini vorbesc. Vor veni numai cu taxiurile", a avertizat Mititelu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.