China ar putea depasi Statele Unite, in acest an, in ierarhia principalilor exportatori, la nivel mondial, si poate prelua pozitia de lider in 2008, in defavoarea Germaniei, apreciaza ministrul adjunct pentru Comert, Yu Guangzhou, transmite Reuters,
China ar putea depasi Statele Unite, in acest an, in ierarhia principalilor exportatori, la nivel mondial, si poate prelua pozitia de lider in 2008, in defavoarea Germaniei, apreciaza ministrul adjunct pentru Comert, Yu Guangzhou, transmite Reuters, citat de Mediafax. China se plaseaza pe locul trei in lume, in functie de volumul exporturilor, dupa Germania si SUA, a declarat oficialul, prezent la Forumul pentru Dezvoltarea Economica a Chinei. Volumul comertului extern al Chinei a atins 980,9 miliarde de dolari in primul semestru, in crestere cu 23,3% fata de perioada similara din 2006, pe fondul unui avans de 27,6% al exporturilor, la 546,7 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.