"Este o dovada de naivitate ca Mircea Geoana sa isi imagineze ca Traian Basescu va respecta ponderea partidelor in Parlament si se va grabi sa il desemneze premier", a declarat ieri vicepresedintele PNL Ludovic Orban, citat de Mediafax. El a adaugat
"Este o dovada de naivitate ca Mircea Geoana sa isi imagineze ca Traian Basescu va respecta ponderea partidelor in Parlament si se va grabi sa il desemneze premier", a declarat ieri vicepresedintele PNL Ludovic Orban, citat de Mediafax. El a adaugat ca, daca va fi pus in situatia de a nominaliza un premier, Traian Basescu nu poate nominaliza pe cineva care a indraznit sa il critice. "Cel mai probabil, daca se va ajunge acolo, Basescu va nominaliza o persoana care sa se fi remarcat pana acum prin slugarnicie, prin supunere neconditionata prin acceptarea tuturor hachitelor prezidentiale", a conchis Orban. Vicepresedintele PD Gheorghe Barbu a sustinut, la randul sau, ca - in timpul mandatului lui Mircea Geoana - PSD a pierdut jumatate din procente si ca prestatia acestuia nu-l recomanda pentru functia de premier. "Geoana probabil se vede premier, problema este daca si romanii il vad prim-ministru. Deocamdata, in prestatia de la nivelul PSD, ale carui procente le-a injumatatit de cand e presedinte, este destul de greu sa vorbesti de performanta in dreptul dumnealui", a mai afirmat Barbu. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.