Dinamovistii vor incepe partida de azi, cu Dacia Mioveni, fara foarte multi titulari. Astfel, Bratu, Margaritescu si Vali Nastase nu vor juca nici in acest meci, nici in etapa a 5-a la Constanta, incercandu-se recuperarea lor in urmatoare
  Dinamovistii vor incepe partida de azi, cu Dacia Mioveni, fara foarte multi titulari. Astfel, Bratu, Margaritescu si Vali Nastase nu vor juca nici in acest meci, nici in etapa a 5-a la Constanta, incercandu-se recuperarea lor in urmatoarele zece zile. "Facem eforturi mari pentru ca ei sa fie apti pentru returul cu Lazio", a spus medicul echipei Liviu Batineanu. Ianis Zicu va pleca maine in Belgia, la St. Trond, pentru a suporta o interventie chirurgicala efectuata de un expert in domeniu, doctorul Hendriks. "Sper sa revin mai repede decat se aproximeaza. Viata mea e fotbalul  si voi lupta sa revin cat mai curand", a spus Ianis, care, dupa parerea specialistilor, ar putea sta pe tusa intre trei si sase luni.     OPTIMISM. Jucatorii si antrenorii Daciei sunt optimisti in vederea acestei partide. "Pentru a obtine un rezultat bun trebuie sa marcam cel putin un gol. Cred ca avem sanse, deoarece Dinamo este obosita dupa meciul cu Lazio si, in plus, au multi jucatori indisponibili", a spus atacantul Ilie Baicu. "Incercam sa gasim punctele slabe pe care le au dinamovistii dupa meciul din Italia", a adaugat secundul lui Florin Marin, Marius Stoica. Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo, a comentat acid partida din aceasta seara. "Nu se pune problema de blat. Si Netoiu, si Florin Marin ne-ar manca de vii daca ar avea ocazia. Pai noi cu Mioveniul facem blat?", a comentat Turcu, care a mai spus ca are informatii ca exista grupari care ar fi motivat echipa argeseana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.