Fosta glorie a fotbalului romanesc, Marius Lacatus, s-a aratat dezamagit de prestatia CFR Cluj si Otelul Galati in Cupa UEFA. Lacatus, antrenor la UTA, a declarat ca a renuntat si la serviciile fotbalistilor Pascovici si Codreanu.  Inf

Fosta glorie a fotbalului romanesc, Marius Lacatus, s-a aratat dezamagit de prestatia CFR Cluj si Otelul Galati in Cupa UEFA. Lacatus, antrenor la UTA, a declarat ca a renuntat si la serviciile fotbalistilor Pascovici si Codreanu.  Infrangerile suferite de Otelul Galati si CRF Cluj in turul II preliminar al Cupei UEFA l-au facut pe Marius Lacatus sa fie dezamagit de fotbalul prestat de cele doua reprezentante ale fotbalului romanesc: "Pacat de rezultate, pentru ca era o sansa buna pentru echipele noastre de a ajunge mai sus in Cupa UEFA. Ma refer la CFR Cluj, care emitea pretentii. A fost mare diferenta de jocul intre jocul de la Craiova si cel de joi seara". MUTARI. Antrenor al echipei UTA, Marius Lacatus a declarat ca i-a anuntat pe fundasii Corneliu Codreanu si Cosmin Pascovici ca nu mai conteaza pe serviciile lor, tehnicianul apreciind ca defensiva este foarte bine acoperita. "Am discutat cu ei si sunt sigur ca vom gasi o solutie benefica pentru club si pentru ei. Le-am explicat ca au sanse mici de a juca. Ar fi bine sa gaseasca solutii pentru a putea juca undeva. La linia defensiva suntem acoperiti", a explicat Lacatus. Cel mai probabil, Cosmin Pascovici va reveni la Farul Constanta, echipa la care a mai evoluat in perioada 2002-2006. Tehnicianul formatiei aradene a vorbit si despre posibilul transfer al mijlocasului Cornel Frasineanu de la Bursaspor la UTA Arad. "S-au purtat discutii si ramane de vazut daca se poate finaliza".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.