Un functionar de rang inalt din cadrul Consulatului Romaniei din Chisinau este suspectat de politie ca ar fi implicat intr-o retea de comercializare a vizelor romanesti. Anuntul a fost facut vineri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre minist
Un functionar de rang inalt din cadrul Consulatului Romaniei din Chisinau este suspectat de politie ca ar fi implicat intr-o retea de comercializare a vizelor romanesti. Anuntul a fost facut vineri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre ministrul adjunct de Interne al Republicii Moldova, Valentin Zubic. Oficialul de la Chisinau a evitat sa spuna clar despre cine este vorba, dar surse din cadrul MAI moldovean ne-au comunicat ulterior ca in acest caz este suspectat chiar seful Sectiei consulare a Ambasadei Romaniei, Alexandru Russ. FLAGRANT. Politistii moldoveni au retinut-o in flagrant pe directoarea firmei turistice a€žINA-TUR", Ina Russu, in varsta de 38 de ani, din Chisinau in timp ce primea bani de la un politist pentru perfectarea unei vize false. Investigatiile ulterioare ale politiei au deconspirat o intreaga retea de intermediari care a condus pana la seful Sectiei consulare a Ambasadei Romaniei, Alexandru Russ. Conform datelor furnizate de Ministerul de Interne din Moldova , flagrantul s-a produs pe data de 14 august.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.