La Bucuresti
Vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima, in crestere fata de intervalul precedent, se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar minima va fi de 19-20 de gra
La Bucuresti
Vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima, in crestere fata de intervalul precedent, se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar minima va fi de 19-20 de grade.
In tara
Vremea va fi in general frumoasa si va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in vestul extrem, insa conditiile de averse vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 35 de grade, izolat mai ridicate in sudul Olteniei si al Munteniei pana in jur de 36 de grade, iar minimele intre 13 si 23 de grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.