Carrefour a inchiriat o suprafata de 45.000 de metri patrati de spatii de depozitare si de 2.000 de metri patrati de birouri in cadrul proiectului Cefin Logistic Park, de langa Bucuresti, noteaza Mediafax. Valoarea tranzactiei este estimata la circa
Carrefour a inchiriat o suprafata de 45.000 de metri patrati de spatii de depozitare si de 2.000 de metri patrati de birouri in cadrul proiectului Cefin Logistic Park, de langa Bucuresti, noteaza Mediafax. Valoarea tranzactiei este estimata la circa 15 milioane euro.Prin contractul semnat, compania de retail beneficiaza de 4.000 de metri patrati de suprafata frigorifica pentru depozitarea produselor proaspete si de o camera de 1.200 metri patrati pentru incarcarea acumulatorilor, a anuntat, ieri, firma de consultanta imobiliara DTZ Echinox, intermediarul tranzactiei.Carrefour, impreuna cu firma Norbert Dentressangle, operatorul sau de logistica, vor prelua depozitele in mai multe faze, pana in 2009.Cefin Logistics Park face parte din reteaua de centre de distributie Europolis, care totalizeaza 1,55 milioane mp de depozite aflate in proiecte deja existente sau planificate in Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Rusia si Ucraina.Carrefour are opt hipermarketuri in Romania, din care cinci in Bucuresti, unul in Ploiesti, unul in Constanta si unul in Brasov. Compania a avut in 2006 o cifra de afaceri de 608,9 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.