Agentia de evaluare financiara Fitch a confirmat, ieri, ratingul "BBB minus", din categoria de risc scazut, acordat Rusiei, aratand ca avansul economic este sustinut, pe termen mediu, de investitiile puternice si de valoarea ridicata a pretului petro
Agentia de evaluare financiara Fitch a confirmat, ieri, ratingul "BBB minus", din categoria de risc scazut, acordat Rusiei, aratand ca avansul economic este sustinut, pe termen mediu, de investitiile puternice si de valoarea ridicata a pretului petrolului, transmite Reuters, citat de Mediafax. "Accelerarea cresterii investitiilor la circa 20% in acest an consolideaza increderea in perspectivele de dezvoltare pe termen mediu ale Rusiei, in vreme ce preturile ridicate ale petrolului continua sa amelioreze pozitia financiara si capacitatea de absorbtie a socurilor", a declarat Edward Parker, analist la Fitch. Rusia nu a fost afectata, pana in prezent, de turbulentele de pe pietele financiare globale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.