Nici Liga Campionilor nu este scutita de actele de violenta comise de gruparile "ultrasilor", dupa cum ne-am convins chiar la meciul Lazio Roma - Dinamo Bucuresti. Nu au trecut bine 24 de ore de la evenimentele din capitala Italiei, ca fanii format
Nici Liga Campionilor nu este scutita de actele de violenta comise de gruparile "ultrasilor", dupa cum ne-am convins chiar la meciul Lazio Roma - Dinamo Bucuresti. Nu au trecut bine 24 de ore de la evenimentele din capitala Italiei, ca fanii formatiilor Ajax si Slavia s-au si incaierat la Amsterdam.    Potrivit unui purtator de cuvant al politiei din tara lalelelor, scandalul intre suporterii celor doua echipe a izbucnit in reteaua de metrou a orasului. In urma incidentelor survenite inaintea partidei castigate cu scorul de 1-0 de Slavia Praga, sapte persoane au ajuns la spital cu rani mai mult sau mai putin usoare. Intre victime figureaza si cativa turisti spanioli, aflati in aceeasi garnitura de tren in care s-au "razboit" cehii si olandezii.    Nici ecuadorienii nu se simt prea bine. Dupa "modelul" impus de vecinii columbieni, fratele internationalului Carlos Tenorio a fost rapit in provincia Esmeraldas (N-V). Rapitorii au cerut in schimbul eliberarii ostaticului circa un milion de dolari (736.000 euro). Pare-se ca familia victimei a refuzat sa colaboreze cu reprezentantii fortelor de ordine, "practica" impamantenita in America de Sud, unde rapirile insotite de cereri de rascumparare sunt la ordinea zilei. Carlos Tenorio (28 ani) a participat la 2 editii ale Cupei Mondiale (2002 si 2006) cu nationala tarii sale, in prezent atacantul ecuadorian fiind legitimat la formatia Al Sadd din Qatar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.