HANDBAL - Campionatul European de tineret din Turcia
Nationala feminina de tineret a invins reprezentativa Sloveniei cu scorul de 37-23 si a intrat in careul de asi al celor mai bune echipe de pe continent. Obligate sa castige meciul cu Sloven
HANDBAL - Campionatul European de tineret din Turcia
Nationala feminina de tineret a invins reprezentativa Sloveniei cu scorul de 37-23 si a intrat in careul de asi al celor mai bune echipe de pe continent. Obligate sa castige meciul cu Slovenia pentru a-si asigura un loc in semifinale, fetele noastre au facut cel mai bun joc de pana acum, impunandu-se la o diferenta categorica. Antrenorul Gavril Kozma si-a permis sa ruleze intregul lot, toate jucatoarele trecute pe foaie, cu exceptia portarilor, reusind sa-si inscrie numele pe lista marcatoarelor. Cristina Neagu, autoare a 8 goluri, a fost din nou cea mai buna jucatoare de pe teren. Tricolorele au obtinut astfel a patra victorie la acest turneu, anterior ele invingand Austria cu 33-29, Polonia cu 38-31 si Franta cu 26-23. Ele au suferit o singura infrangere, 27-29 cu Spania. In celalalt meci din grupa a II-a principala, Spania a intrecut la limita Franta, scor 25-24. In urma acestor rezultate, Spania a ocupat primul loc in grupa cu 6 puncte, urmata de Romania cu 4 puncte, Franta cu 2 puncte si Slovenia cu 0 puncte.   ADVERSAR. Ieri a fost zi de pauza, astazi fiind programate semifinalele. Romania va intalni, de la ora 18:00, puternica echipa a Danemarcei, marea favorita a competitiei, care a terminat pe primul loc in grupa I. Celalalta semifinala va opune formatiile Spaniei si Suediei. Finala si meciul pentru locurile 3-4 vor avea loc duminica. In 2005, in finala CE, danezele au castigat cu 29-26, iar anul trecut, in semifinalele CM din Canada, au trecut de "tricolore" cu 34-32, dupa prelungiri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.