OTP Bank a deschis doua noi agentii, la Salonta in Bihor si la Campulung Muscel in Arges, ca parte a strategiei de extindere, a anuntat ieri institutia de credit, intr-un comunicat. Astfel, numarul unitatilor bancii se ridica la 76.Strategia OTP Bank
OTP Bank a deschis doua noi agentii, la Salonta in Bihor si la Campulung Muscel in Arges, ca parte a strategiei de extindere, a anuntat ieri institutia de credit, intr-un comunicat. Astfel, numarul unitatilor bancii se ridica la 76.Strategia OTP Bank prevede ca reteaua sa ajunga la peste 100 de unitati pana la finalul lui 2007 si urmareste atingerea unei cote de piata de 4-5% din sectorul bancar.Banca a incheiat anul 2006 cu o retea de 66 de sucursale si agentii, iar in primul trimestru al acestui an a inaugurat alte unitati in Focsani, Hunedoara, Timisoara, Vaslui, Cluj si Targoviste. Agentiile din Salonta si Campulung Muscel ofera produse si servicii bancare adresate atat populatiei, cat si companiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.