Nestle a anuntat ca isi va investi profiturile intr-o rascumparare de actiuni in valoare de 21 miliarde dolari si ca va evita achizitiile importante, in conditiile in care grupul a obtinut castiguri peste estimari, deoarece preturile mai ridicate au
Nestle a anuntat ca isi va investi profiturile intr-o rascumparare de actiuni in valoare de 21 miliarde dolari si ca va evita achizitiile importante, in conditiile in care grupul a obtinut castiguri peste estimari, deoarece preturile mai ridicate au contracarat scumpirea materiilor prime, scrie Reuters, citat de NewsIn. Cel mai mare producator alimentar a afisat o crestere de 18,4% a profitului net in prima jumatate a anului, pana la 4,9 miliarde de franci elvetieni (4,1 miliarde dolari) si a anuntat ca este posibil sa depaseasca propriile previziuni pentru intregul an. Actiunile companiei au inregistrat cea mai mare urcare pe o piata europeana in general slaba.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.