Vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat, ieri, ca PSD nu poate invoca slaba performanta a Guvernului pentru initierea unei motiuni de cenzura. El nu a contestat dreptul social democratilor de a depune o motiune, dar a precizat ca succesul e
Vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat, ieri, ca PSD nu poate invoca slaba performanta a Guvernului pentru initierea unei motiuni de cenzura. El nu a contestat dreptul social democratilor de a depune o motiune, dar a precizat ca succesul ei depinde si de modul in care vor reusi sa o argumenteze. "Motivele sunt false, pentru ca absorbtia fondurilor europene in primele sase luni dupa aderare este zero in orice tara. Deci, pana in iulie nu se putea absorbi nimic si nici o tara din lume nu a absorbit fonduri in primele sase luni dupa aderare. Analiza se poate face din septembrie-octombrie incolo, dar pana atunci nu poti sa faci analize", a declarat, pentru Rompres, Dan Radu Rusanu. Vicepresedintele liberal, Puiu Hasotti, a plusat si a declarat ca PNL nu va intra in nicio alta alianta de guvernare, daca actualul Cabinet isi pierde sprijinul in Parlament. El si-a exprimat nedumerirea asupra componentei viitorului Guvern, pe care o vede formata din PSD si PD. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.