Goalkeeperul dinamovist, revenit iarna trecuta in tara dupa patru ani petrecuti in Olanda si in Italia, a fost cel mai bun jucator de pe teren in partida Lazio Roma - Dinamo, 1-1, prima mansa din cadrul turului 3 preliminar al Ligii C
   Goalkeeperul dinamovist, revenit iarna trecuta in tara dupa patru ani petrecuti in Olanda si in Italia, a fost cel mai bun jucator de pe teren in partida Lazio Roma - Dinamo, 1-1, prima mansa din cadrul turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Pe langa alte interventii salvatoare, internationalul "cainilor" a reusit, la scorul de 1-0 pentru Dinamo, sa apere un penalty executat de Rocchi, presa italiana sustinand ca a fost factorul determinant al "remizei" de pe Stadio "Olimpico". Cotidianul Corriere della Sera l-a notat cu 7, in timp ce site-ul "goalcom" a titrat: "Daca Dinamo nu a plecat invinsa de la Roma, este numai meritul lui Lobont". Cel poreclit "Pisica" a fost modest in declaratii la finalul jocului, considerand ca rezultatul este meritul echipei, nu al lui personal. Pentru aceasta performanta, Jurnalul National il declara pe Bogdan Lobont "Omul Zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.