Un penalty aparat, multe suturi periculoase respinse sau retinute si alte centrari rezolvate cu iesiri inspirate. Acestea sunt reperele celui mai bun om al "cainilor" in remiza de pe Olimpico.     Prestatia lui Bogdan Lobont, care ar put
Un penalty aparat, multe suturi periculoase respinse sau retinute si alte centrari rezolvate cu iesiri inspirate. Acestea sunt reperele celui mai bun om al "cainilor" in remiza de pe Olimpico.     Prestatia lui Bogdan Lobont, care ar putea fi decisiva in obtinerea calificarii in premiera pentru Dinamo in Liga Campionilor, a fost foarte apreciata.     APRECIERI. "Daca Dinamo nu a iesit invinsa de pe Olimpico este numai meritul lui Lobont. A aparat penalty-ul executat de Rocchi si a avut alte cateva interventii absolut decisive", a scris site-ul Goal.com. Cotidianul Corriere Canadese considera ca "Lobont a fost cel mai bun jucator al intalnirii", notandu-l cu 7. Administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a vorbit si el despre Lobont. "Nu trebuie sa ne gandim ce ar fi fost daca nu era Lobont, el a dat siguranta maxima, a aparat un penalty, a avut mingi grele, a iesit bine pe centrari." "A fost o partida grea, un adevarat razboi, dovada si numarul mare de accidentari, ca sa nu mai vorbesc de cartonasele galbene si rosii acordate. E bine ca nu ne-am pierdut cu firea si am pastrat acest 1-1, care ne da sanse de calificare la Bucuresti. Returul va fi foarte, foarte, foarte greu!", a scris Lobont pe site-ul sau.     ISTORIC. In turneul de pregatire din Turcia, in finala turneului de la Zell am See, Besiktas - Dinamo, Lobont a aparat doar un penalty din cele 8 ce i-au fost expediate. In Supercupa Romaniei, cu Rapid, portarul dinamovist nu a parat nici un penalty. Marti seara insa a aparat un penalty ce poate fi decisiv pentru viitorul lui Dinamo!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.