DO, RE, MI  Recitalurile din acest an de la Festivalul Mamaia sunt cel putin inedite. Sa exemplificam! In prima seara, la 23 august, incepand cu ora 23:45, Mihai Traistariu si invitatii lui vor pune embargo pe scena Teatrului de Vara.  
DO, RE, MI  Recitalurile din acest an de la Festivalul Mamaia sunt cel putin inedite. Sa exemplificam! In prima seara, la 23 august, incepand cu ora 23:45, Mihai Traistariu si invitatii lui vor pune embargo pe scena Teatrului de Vara.   TRAISTARIU&TOPALA. Timp de 60 de minute, Laurentiu Cazan, Paula Seling, Nico, Cristina de la Megastar, Alexandra Toader (violonista), Andrei Tudor (live cu orchestra) vor canta fiecare (si) cate o piesa impreuna cu Traistariu. Altfel de ce-ar mai fi fost trecuti la categoria de prieteni ai lui Mihaita?! De pe lista de mai sus cu invitati am omis special numele lui Dorin Topala. In amintirea vremurilor bune, Topala va canta (din nou, pentru a "n" oara) in duet cu Traistariu "Banii si fetele" sau "Banana". Depinde de ce au baietii poftaa€¦ In a doua seara, Millenium primeste 60 de minute (platite) de recital la Festivalul de Muzica Usoara (si moravuri nu la fel dea€¦ usoare).   NOTE. Consiliul Judetean Constanta s-a gandit sa-i prezinte spectatorilor si telespectatorilor (tot se vede la TVR) pe membrii jurati, asa cum stiu ei sa cantea€¦ Asadar si prin urmare, Adrian Romcescu, Madalin Voicu (presedintele juriului), Titus Andrei, Daniela Vladescu, Dragos Chircu (castigatorul de anul trecut al marelui trofeu Mamaia), Eugen Mihaescu, Dan Teodorescu vor avea un moment live pe scena Teatrului de Vara. Cu alte cuvinte, daca tot se pricep sa dea note, sa vedem daca sunt la fel de buni si la cantat. Atentie, juratii nu vor fi mai presus de concurenti! Nimeni nu va face playback si va trebui sa faca fata Big Band-ului Radio, condus de Ionel Tudor. La 25 august, ora 23:10, sunt programate recitalurile trupelor Mondial, Taxi si Krypton. In ultima seara, VH2 - cu Gabriel Cotabita la bord - va sustine un recital profi, asa cum bine le sade unor seniori intr-ale muzicii.  Acestea au fost recitalurile, sa vedem si premiile festivalului: Locul I - 1.500 de euro; locul II - 1.000 de euro; locul III - 500 de euro. La sectiunea Creatie premiile se vor imparti astfel: 40% compozitori, 20% textier, 10% orchestratori, 30% interpret. La sectiunea Intrepretare castigul va reveni dupa cum urmeaza: 60% interpret, 20% compozitori, 10% textier si 10% orchestratori. Premiul "In memoriam Teo Peter" va fi decernat de Consiliul Judetean Constanta.   Reguli Interpretii vor pregati pentru concurs piesa ce urmeaza sa fie cantata live impreuna cu Big Band-ul Orchestrei Radio. Fiecare concurent poate aduce pe scena sustinerea artistica pe care o crede necesara (dansatori) pe propria cheltuiala, daca obtine acordul artistic al organizatorului. Conditia interpretarii vocale pe viu este obligatorie. Durata pieselor nu poate depasi 4 minute. Toate costurile legate de orchestratii si productie cad in sarcina concurentilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.