Radiocom, fosta Societate Nationala de Radiocomunicatii, si-a bugetat anul acesta o cifra de afaceri de 79 milioane de euro, cu 10% mai mult decat in 2006, cand a realizat 73,2 milioane de euro. Printre clientii importanti care ii utili


Radiocom, fosta Societate Nationala de Radiocomunicatii, si-a bugetat anul acesta o cifra de afaceri de 79 milioane de euro, cu 10% mai mult decat in 2006, cand a realizat 73,2 milioane de euro. Printre clientii importanti care ii utilizeaza reteaua de radiorelee, formata din peste 2.600 km de legaturi digitale de mare capacitate, se numara Radioteleviziunea Romana, marii operatori telecom si multe alte corporatii.

Infrastructura Radiocom sustine sectorul de radiocomunicatii din Romania, cu o retea de radiorelee digitale, o retea de acces punct-multipunct in frecventele de 3,5 GHz si 26 GHz si o retea de voce.

De asemenea, Radiocom detine propria Statie de Sol pentru comunicatii prin satelit, la Cheia, judetul Prahova, care permite interconectarea retelei telefonice traditionale si transmisia de programe TV.

continuarea in Business Standard


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.