Potrivit unui comunicat difuzat de Administratia Prezidentiala, seful statului a semnat decretele de acordare a gradului de general de brigada cu o stea pentru George-Viorel Voinescu si Sergiu Anton, ambii colonei in SRI. Voinescu a fost numit adjunc
Potrivit unui comunicat difuzat de Administratia Prezidentiala, seful statului a semnat decretele de acordare a gradului de general de brigada cu o stea pentru George-Viorel Voinescu si Sergiu Anton, ambii colonei in SRI. Voinescu a fost numit adjunct al directorului SRI la 27 iulie 2005, prin decret semnat de seful statului. El a absolvit cursurile Facultatii de Logistica din cadrul Academiei de Inalte Studii Militare in anul 1994 si cursul postuniversitar - contabilitate informatizata in anul 1999. In anul 2006 a absolvit cursurile Colegiului National de Aparare. Anterior numirii in functia de adjunct al directorului SRI, a detinut diferite functii de conducere in cadrul Brigazii Antiteroriste si Directiei Financiare a Serviciului Roman de Informatii. In anul 2004 a fost avansat la gradul de colonel. Tot ieri, Basescu a semnat decretul privind acordarea gradelor de general de brigada cu o stea colonelului Tomita-Catalin Tomescu, de general de flotila aeriana cu o stea comandorului de aviatie Avram Ion si de contraamiral de flotila cu o stea comandorilor Niculae Valsan si Aurel Popa, toti din Ministerul Apararii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.