A treia parte a seriei "Ora de varf", cu Chris Tucker si Jackie Chan in rolurile principale, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a obtinut incasari de 50,2 de milioane de dolari de vineri p
A treia parte a seriei "Ora de varf", cu Chris Tucker si Jackie Chan in rolurile principale, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a obtinut incasari de 50,2 de milioane de dolari de vineri pana duminica, transmite AFP. "Ultimatum-ul lui Bourne", cu Matt Damon in rolul principal, bazat pe un bestseller scris de Robert Ludlum, a coborat pe locul al doilea, dupa ce a adus incasari de 33,6 de milioane de dolari. Din momentul lansarii sale pe marile ecrane din America de Nord, in urma cu zece zile, filmul a reusit sa colecteze 103,6 milioane de dolari.Pe locul al treilea in box office-ul nord-american de la sfarsitul saptamanii trecute s-a situat "Simpsonii - filmul", adaptare pentru marele ecran a celebrelor aventuri ale lui Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie Simpson, arhetipurile de conditie medie ale americanilor, care a obtinut incasari de 11,1 milioane de dolari. In cele trei saptamani de la lansarea pe marile ecrane, filmul regizat de David Silverman a obtinut 139,7 milioane de dolari in America de Nord.Filmul de actiune SF "Pulbere de stele", cu Robert De Niro, Claire Danes si Michelle Pfeiffer, s-a situat pe pozitia a patra, cu incasari de 9 milioane de dolari. Lungmetrajul turnat in Islanda si in Marea Britanie prezinta povestea unui tanar care, pentru a cuceri inima iubitei sale, pleaca in calatorie printr-o lume magica, cautand o stea pierduta."Harry Potter si Ordinul Phoenix" a coborat de pe al saselea pe al optulea loc, dupa ce a obtinut incasari de 5,3 milioane de dolari. In cele cinci saptamani de la lansarea pe marile ecrane in America de Nord, cel de-al cincilea film din seria aventurilor tanarului vrajitor a incasat 272 milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.