Actionarii Impact Bucuresti isi pot tranzactiona, de ieri, drepturile de preferinta, care dau posibilitatea participarii la majorarea de capital social, informeaza un comunicat publicat de BVB. Drepturile de preferinta Impact se tranzactioneaza incep
Actionarii Impact Bucuresti isi pot tranzactiona, de ieri, drepturile de preferinta, care dau posibilitatea participarii la majorarea de capital social, informeaza un comunicat publicat de BVB. Drepturile de preferinta Impact se tranzactioneaza incepand de ieri, in perioada 13-21 august. Numarul minim de drepturi de preferinta necesare pentru a subscrie o actiune noua este de 4,2553.Perioada se subscriere in cadrul majorarii capitalului a fost stabilita intre 27 august si 25 septembrie, precizeaza comunicatul. Pretul unei actiuni noi oferite spre subscriere este de 1,05 lei. Actionarii companiei au aprobat pe 6 iulie majorarea capitalului social cu 23,5 milioane lei, prin aport in numerar, pana la 123,5 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.