Vanghelie le-a cerut celor trei sa explice de ce oamenii nu primesc titluri de proprietate pentru terenurile pe care le au. "Sunt 300 de oameni care asteapta titlurile de proprietate, iar pentru unii exista hotarari definitive si irevocabile si cu to
Vanghelie le-a cerut celor trei sa explice de ce oamenii nu primesc titluri de proprietate pentru terenurile pe care le au. "Sunt 300 de oameni care asteapta titlurile de proprietate, iar pentru unii exista hotarari definitive si irevocabile si cu toate astea sunt plimbati de peste 10 ani" a aratat liderul PSD Bucuresti. El i-a acuzat pe Videanu, Orban si Inimaroiu ca fac jocurile firmelor care cumpara terenul litigios la pretul de doi dolari mp, dupa care la putin timp primesc titlurile de proprietate, iar valoarea terenului creste pana la 2000 euro mp. "Daca Videanu nu are nici o implicatie trebuie sa faca demersurile necesare pentru a-i pune in proprietate pe acesti oameni. Interesul meu este sa spun ca ADA exista in continuare daca sunt interese economice, sunt hotii care se intampla in Bucuresti, iar eu trebuie sa le semnalizez" a afirmat Vanghelie. El a precizat ca nu va depune nicio reclamatie la vreo institutie a statului, dar ca le cere celor responsabili sa depuna documentatia detinuta la Prefectura pentru ca oamenilor sa le poata fi acordat titlul de proprietate pentru terenurile avute. Liderul PSD a recunoscut, totusi, ca cel care a concesionat terenul din zona lacului Vacaresti firmei Royal Corporation S.A. a fost, in 2003, Guvernul Nastase.
Videanu il da in judecata
"Pentru toate acuzele si invectivele pe care mi le-a adus in ultima vreme, ii ofer dlui Vanghelie posibilitatea sa le probeze in fata instantei", a anuntat Adriean Videanu printr-un comunicat. El a precizat ca refuze sa mai intre in dispute cu Vanghelie care il ataca pe el si PD pentru a castiga capital electoral. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.