Vedeta. Atacantul lui Vfb Stuttgart a debutat nespectaculos, dar eficace Aproape 45.000 de suporteri au aplaudat in picioare aparitia pe Gottlieb Daimler Stadion din Stuttgart a lui Ciprian Marica. Este cel mai scump transfer din istoria clubului ca
Vedeta. Atacantul lui Vfb Stuttgart a debutat nespectaculos, dar eficace Aproape 45.000 de suporteri au aplaudat in picioare aparitia pe Gottlieb Daimler Stadion din Stuttgart a lui Ciprian Marica. Este cel mai scump transfer din istoria clubului care a castigat ultimul titlu in Bundesliga. Vfb a platit la Sahtior 7.000.000 de euro, insa Ciprian nu a impresionat in meciul Schalke 04. A alergat mult, dar nu s-a inteles deloc cu brazilianul Cacau. Arbitrul Herbert Fandel i-a aratat un cartonas galben pentru o tinere de tricou a lui Mladen Krstajic, dar in repriza a doua romanul s-a razbunat. Dupa un sut senzational al lui Cacau, a urmarit mingea respinsa de portarul Manuel Neuer, obligandu-l pe acesta sa-l faulteze in careu. Asa s-a inscris golul al doilea al campioanei, dupa penalty-ul transformat de mexicanul Pawel Pardo. Antrenorul Armin Veh s-a declarat multumit de debutul romanului si le-a promis suporterilor ca acesta va face minuni in actuala editie de campionat. Tot in prima etapa, Vlad Munteanu si Sergiu Radu au fost titulari la Vfl Wolfsburg, in meciul pierdut acasa cu Arminia Bielefel. Sergiu Radu a marcat golul de onoare al echipei sale. Ovidiu Burca este accidentat si nu a debutat la Energie Cottbus, iar Iulian Filipescu, respectiv Mihai Tararache au fost titulari in partida de ieri-seara, de la Dortmund.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.