Antrenorul giulestenilor, italianul Cristiano Bergodi, este extrem de suparat, in ciuda victoriei pe care echipa sa a repurtat-o la Cluj, impotriva Universitatii. El si-a laudat jucatorii pentru jocul din prima repriza, dar i-a blamat pentru teama cu
Antrenorul giulestenilor, italianul Cristiano Bergodi, este extrem de suparat, in ciuda victoriei pe care echipa sa a repurtat-o la Cluj, impotriva Universitatii. El si-a laudat jucatorii pentru jocul din prima repriza, dar i-a blamat pentru teama cu care au abordat mitanul secund. "Am facut un joc foarte bun in prima repriza, in timp ce in a doua, dupa ce am luat avantaj, am jucat cu frica. Aici avem mult de lucru, pentru ca e o problema mentala, atunci cand suntem in avantaj ne retragem, jucam cu frica. A fost un meci dificil, dar asa sunt toate jocurile disputate in compania unor echipe nou promovate, deoarece acestea evolueaza cu multa ambitie si mult entuziasm. Daca ne luam dupa rezultat, se poate spune ca a fost un meci strans, echilibrat, dar nu a fost asa, pentru ca noi am dominat si ne-am creat mai multe ocazii de a marca", a declarat Bergodi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.