Mai multi oficiali din PSD si-au declarat recent insatisfactia fata de pozitia ambigua a partidului privind relatia cu Guvernul Tariceanu. Vineri seara, la Mamaia, in cadrul unei intalniri dintre liderii de organizatii, Consilii Judetene si presedin
Mai multi oficiali din PSD si-au declarat recent insatisfactia fata de pozitia ambigua a partidului privind relatia cu Guvernul Tariceanu. Vineri seara, la Mamaia, in cadrul unei intalniri dintre liderii de organizatii, Consilii Judetene si presedintele Geoana, s-a discutat, informal, posibilitatea introducerii unei motiuni de cenzura impotriva Executivului. Aceasta radicalizare a strategiei PSD in relatia cu liberalii vine pe fondul unei nemultumiri generalizate privind atat proiectia bugetara la nivel local, cat si stategia de imagine a partidului. Potrivit mai multor surse, linia echivoca adoptata de strategii PSD, sprijinul dat, din varful buzelor, proiectelor Guvernului Tariceanu, inconsistenta identitara crescanda incep sa fie resimtite din ce in ce mai acut in Partidul Social-Democrat. Liviu Dragnea, vicepresedintele PSD, ne-a declarat ieri ca oportunitatea adoptarii unei rezolutii in acest sens va fi rediscutata informal maine la Bran, iar oficializarea acestei decizii va avea loc in august, la adunarea Consiliului National PSD. Potrivit aceleiasi surse, inca nu s-au conturat aliantele concrete de dupa motiune, o colaborare cu PD nefiind insa exclusa. I n orice caz, in opinia lui Dragnea, PSD ar trebui sa se decida daca vrea sa ramana in opozitie sau la guvernare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.