Politistii de proximitate din Iasi au elaborat proiectul "Salut, vecine!", prin care si-au propus sa-i determine pe vecinii de bloc sa nu se mai reclame intre ei pentru orice fleac. Programul presupune ca, in anumite zile, toti vecinii de pe o scara
Politistii de proximitate din Iasi au elaborat proiectul "Salut, vecine!", prin care si-au propus sa-i determine pe vecinii de bloc sa nu se mai reclame intre ei pentru orice fleac. Programul presupune ca, in anumite zile, toti vecinii de pe o scara de bloc sa se intalneasca si sa socializeze. Fiecare locatar trebuie sa spuna, la rugamintea politistilor, cine e vecinul de la etajul de deasupra si cel de la etajul inferior. Desi amuzant la prima vedere, proiectul se pare ca da roade. Astfel, potrivit datelor statistice, numarul plangerilor generale in cartierele in care a ajuns "Salut, vecine!" a scazut aproape la jumatate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.