Reprezentantii Primariei Capitalei au inceput sa modernizeze pasajului pietonal de la Piata Universitatii. Doar Bucurestiul este acum Capitala europeana. Ce-i drept, cei de la Primarie au inceput doar elaborarea studiului de fezabilitate necesar prom
Reprezentantii Primariei Capitalei au inceput sa modernizeze pasajului pietonal de la Piata Universitatii. Doar Bucurestiul este acum Capitala europeana. Ce-i drept, cei de la Primarie au inceput doar elaborarea studiului de fezabilitate necesar promovarii investitiei, care se estimeaza ca va fi finalizat in aproximativ o luna de zile. Abia dupa aceasta urmeaza sa fie lansata procedura de achizitie a contractului de proiectare si executie. Lucrarile vor include reabilitarea integrala a infrastructurii si a finisajelor interioare si exterioare, precum si a pardoselilor si scarilor rulante de pe cele patru accese. Ulterior, spatiul va fi dotat cu instalatii de supraveghere si ventilatie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.