La meciul cu Poli Iasi, din etapa a 3-a a ligii 1 la fotbal, Gheorghe Hagi a "mers" pe mana tanarului Eric Bicfalvi, abia venit in aceasta vara de la Jiul Petrosani, si nu a gresit. Pustiul de 19 ani a fost trimis pe teren in minutul 66, atunci cand
La meciul cu Poli Iasi, din etapa a 3-a a ligii 1 la fotbal, Gheorghe Hagi a "mers" pe mana tanarului Eric Bicfalvi, abia venit in aceasta vara de la Jiul Petrosani, si nu a gresit. Pustiul de 19 ani a fost trimis pe teren in minutul 66, atunci cand scorul era egal, 0-0, iar echipa vicecampioana ducea mare lipsa de inspiratie. Peste numai 13 minute, a marcat un gol senzational, cu un sut de la circa 25 de metri, stabilind si scorul final, un 1-0 care duce Steaua la al 5-lea succes consecutiv in aceasta vara, toate la limita (trei in campionat, doua in Liga Campionilor).

Aproape de infarct
Eric Bicfalvi a fost atat de emotionat dupa golul marcat incat a fost "aproape de infarct", dupa cum spune chiar pustiul vazut deja drept o mare speranta a fotbalului romanesc. "M-am bucurat ca am castigat, dar nu eu, ci echipa a fost cea mai buna. Multumesc antrenorului ca m-a bagat. Ma iau fiorii cand aud tribuna strigand numele meu. M-am concentrat la joc si cu ajutorul lui Dumnezeu am inscris. Asa a cerut faza si am tras la poarta. Visam sa fiu idolul suporterilor", a spus Bicfalvi.
Un alt jucator care a avut emotii a fost Mihaita Plesan, care a debutat la Steaua. "A fost un debut bun, e bine sa fii titular, dar sa castigi e si mai bine. Un gol mai mult decat adversarul, asa as vrea sa castigam fiecare meci. Nu mi-a parut rau ca n-am marcat, important e sa invinga echipa. A fost un gol foarte frumos al lui Eric", a spus Plesan.
Hagi cere timp
Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, spune ca cel mai mult il intereseaza ca ros-albastrii sa castige jocuri, desi ar dori sa reuseasca sa inscrie mai mult. "Sa joci cinci meciuri in 15 zile nu e usor. Trebuia sa fac doua, trei schimbari. In a doua repriza am pasat mai bine si i-am dezechilibrat. Mie imi trebuie timp, pe care il obtin cu rezultate, ca sa putem face o echipa ideala. Am albit ca am stat acasa un an si ceva, nu la meciul asta", a spus Hagi. El a explicat ca pe Neaga si Ovidiu Petre i-a inlocuit la pauza deoarece erau obositi dupa meciul cu Zaglebie (2-1) in urma caruia Steaua s-a calificat in ultimul tur preliminar.
La randul sau, Ionut Popa, antrenorul oaspetilor, a mentionat ca nu le poate reprosa fotbalistilor stelisti faptul ca au continuat faza in urma careia au marcat, desi un jucator al iesenilor era accidentat, din moment ce jucatorii sai au facut la fel. "Am pierdut pe greseala noastra. Noi am avut mingea si n-am inteles de ce n-am dat-o afara. A fost o neintelegere cu echipa Stelei, nu le reprosam lor nimic, ci jucatorilor care n-au dat mingea afara", a subliniat Popa.

>> BATE Borisov, adversara Stelei in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a invins cu 4-1 (1-0) pe Lokomotiv Vitebsk, intr-o partida din etapa a XV-a a campionatului din Belarus. Pentru BATE au marcat Rodionov '31, '55, Blizniuk '74 si Krivet '90. BATE Barisov este lider in Belarus, cu 36 de puncte.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.