Sintagma "Industria ospitalitatii" este din ce in ce mai frecvent folosita pentru a desemna activitatea hoteliera, de restaurant si de alte servicii asociate. Anul acesta, Universitatea de Vara Tusnad, care se desfasoara in perioada 26 august-2 septe
Sintagma "Industria ospitalitatii" este din ce in ce mai frecvent folosita pentru a desemna activitatea hoteliera, de restaurant si de alte servicii asociate. Anul acesta, Universitatea de Vara Tusnad, care se desfasoara in perioada 26 august-2 septembrie 2007, si-a propus ca tema "Ospitalitatea - intre arta si stiinta". Organizatorul Universitatii de Vara este Academia de Studii Economice din Bucuresti, Fundatia Pro Oeconomica si Asociatia Generala a Economistilor din Romania, iar initiatorul ei - prof. univ. dr. Ion Gh. Rosca, rectorul ASE. Se adreseaza studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, cadrelor didactice, tuturor celor care sunt interesati de acest domeniu al industriei ospitalitatii. Programul de anul acesta va fi unul lejer. Asa cum ne-a precizat conf. univ. dr. Nicolae Lupu, rectorul de anul acesta al Universitatii de Vara, programul va cuprinde conferinte si ateliere de lucru (4-5 ore zilnic), concursuri si animatie. Conferintele si atelierele de lucru au urmatoarele teme generice: antreprenoriatul si excelenta in servicii, primirea turistilor, arta culinara, inclusiv un concurs de aranjare pe platouri a unei gustari reci, plecand de la produsele primite intr-un "cos secret", degustarea si servirea vinurilor etc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.