Pugilistul roman Adrian Diaconu, challenger la titlul mondial in versiunea WBC, va avea o bursa de 415.000 de dolari in meciul contra campionului mondial, americanul Chad Dawson. Suma pe care o va incasa Diaconu este cea mai mare pe care a primit-o p
Pugilistul roman Adrian Diaconu, challenger la titlul mondial in versiunea WBC, va avea o bursa de 415.000 de dolari in meciul contra campionului mondial, americanul Chad Dawson. Suma pe care o va incasa Diaconu este cea mai mare pe care a primit-o pana in prezent un pugilist roman, challenger la titlul mondial. "Rechinul" Diaconu, supranumit mai nou "Tyson cel alb", si-a castigat dreptul de a fi challenger la titlul mondial, dupa ce l-a invins prin KO, pe americanul Rico Hoye. Sportivul roman este antrenat de Stéphan Larouche si Pierre Bouchard si are in palmares titlurile de campion WBC International si campion TAB (Trans American Boxing) si un total de 24 de victorii la profesionisti, 15 prin KO. Pentru ca a devenit cel mai bine platit boxer roman din istorie, Jurnalul National il declara pe Adrian Diaconu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.