Victoria Craiovei cu 4-0 din prima etapa, impotriva Farului, infierbantase mintile suporterilor olteni. Infrangerea de la Iasi si acest ultim esec de pe teren propriu, cu ceferistii clujeni, i-au adus insa pe acestia cu picioarele pe pamant.  
Victoria Craiovei cu 4-0 din prima etapa, impotriva Farului, infierbantase mintile suporterilor olteni. Infrangerea de la Iasi si acest ultim esec de pe teren propriu, cu ceferistii clujeni, i-au adus insa pe acestia cu picioarele pe pamant.   S-a vrut a fi o sarbatoare, cu inaugurarea tribunei oficiale, cu 20.000 de fani in tribune, cu Nasu si Mitica invitati de onoare, cu rugamintea lui Adrian Mititelu ca meciul cu Olanda sa se joace la Craiova. N-a fost sa fie. Stiinta a fost infranta de clujeni mai clar decat o arata scorul, 1-3, iar meciul cu batavii se va disputa la Constanta, la cererea lui Piturca si a jucatorilor.   SIGURANTA. Dupa meci, tehnicianul oaspetilor, Ioan Andone, era foarte multumit de rezultat si a admis ca i-a fost foarte frica la scorul de 1-1. "A fost un meci greu, dar ma asteptam sa fie asa, impotriva unei echipe cu o asemenea ambitie si cu un public extraordinar. Cred ca am avut sansa si am inscris cand a trebuit. Sincer sa fiu mi-a fost frica la 1-1. Nu conta cu cat castigam, importante erau cele trei puncte. Nu stiu daca avem in acest moment echipa de Liga Campionilor, dar e cert ca si Clujul si Craiova au echipa de Cupa UEFA", a spus Andone, care a mentionat ca i-a placut evolutia atacantului craiovean Costea. Finantatorul oltean, Adrian Mititelu, a declarat ca echipa ardeleana a fost superioara si ca merita victoria. "Sunt putin trist, dar ne-a invins cea mai in forma echipa din Romania. Mai avem mult, insa obiectivul echipei nu este periclitat. Vrem sa luam punctele inapoi, etapa viitoare la Targu-Jiu. Stiu ca suporterii ar vrea ca maine sa castigam campionatul. Este foarte greu, dar va trebui sa mai asteptam vreo doi-trei ani. Dorintele noastre pot deveni si realitate", a spus Mititelu. Acesta a mai adaugat ca postul lui Florin Cioroianu nu este amenintat, tehnicianul ramanand in continuare pe banca juvetilor.     Tanasa, out Dupa ce in prima etapa reusise sa marcheze de trei ori in poarta Farului, Ciprian Tanasa s-a accidentat grav, fiind suspect de ruptura musculara. Acesta ar putea lipsi de pe gazon aproape o luna, dupa ce s-a accidentat in meciul cu CFR, fiind inlocuit in minutul 38 al partidei cu Ovidiu Stoianof. "Dupa ce am jucat excelent cu Farul, m-am accidentat inainte de meciul cu Poli Iasi, iar acum nu am prins decat o jumatate de ora. Din pacate nu stiu cand voi reveni pe gazon, am mare ghinion dupa ce am inceput asa de bine campionatul", a spus Tanasa. "Miercuri va face o ecografie, pentru ca trebuie sa asteptam 36 de ore, pentru a nu pune un diagnostic gresit. In momentul de fata are cel putin simptomele unei rupturi fibrilare", a declarat medicul Stiintei, Claudiu Stamatescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.