SERI MAGICE. Zicala romaneasca "Toamna se numara bobocii" poate fi adaptata in comuna Izbiceni, judetul Olt, astfel: "Toamna se numara momentele artistice". Cum asa? In luna septembrie se va desfasura aici un festival prilejuit de inaugurarea Cas
SERI MAGICE. Zicala romaneasca "Toamna se numara bobocii" poate fi adaptata in comuna Izbiceni, judetul Olt, astfel: "Toamna se numara momentele artistice". Cum asa? In luna septembrie se va desfasura aici un festival prilejuit de inaugurarea Casei de Cultura din localitate. Institutia, care cuprinde dotari moderne, va purta numele interpretului Tudor Gheorghe. Acesta nu se va multumi doar cu postura de "nas", ci se va implica activ in aducerea cat mai multor artisti la fata locului. Cantaretul a gandit chiar si un program atractiv  pentru saptamana culturala ce va urma actiunii de taiere a panglicii: o seara de poezie, una de folk, alta de folclor, alta de teatru. Asa-i ca suna bine? (Anca Stanescu)   PREGATIRI DE HALLOWEEN. Sa ne facem vara sanie si iarna car. Cam asa s-au gandit gazdele Balului de Caritate Halloween, care se pregatesc inca de pe acum pentru cea de-a treia editie a evenimentului care va avea loc la 27 octombrie la Palatul Parlamentului. Organizator este Asociatia Ovidiu Rom, condusa de Leslie Hawke si Maria Gheorghiu. Prima editie a balului l-a avut ca oaspete de onoare pe actorul Ethan Hawke, iar cea de-a doua s-a bucurat de prezenta si sprijinul Vanessei Redgrave, reputata actrita britanica, laureata a Premiului Oscar. Asociatia amintita ofera servicii integrate pentru copiii proveniti din familii aflate in dificultate, sprijinindu-i sa nu abandoneze scoala. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.