RISTI SIa€¦ PIERZI. Merv Griffin, fostul om de televiziune devenit miliardar dupa ce a creat jocurile pentru televiziune "Risti si castigi" si "Roata norocului", a decedat duminica, la varsta de 82 de ani, in urma unui cancer la prostata. G
RISTI SIa€¦ PIERZI. Merv Griffin, fostul om de televiziune devenit miliardar dupa ce a creat jocurile pentru televiziune "Risti si castigi" si "Roata norocului", a decedat duminica, la varsta de 82 de ani, in urma unui cancer la prostata. Griffin s-a lansat in televiziune in 1950 si a fost timp de 23 de ani prezentatorul propriului show, "The Merv Griffin Show". Conform revistei Rolling Stones, Griffin era proprietar a 17 hoteluri si al unor cazinouri in Atlantic City, New Jersey si Bahamas.   MARATON DE CIRC. Duminica seara, Festivalul International de Circ de la Sibiu s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii dupa un maraton de trei zile, in care cei mici, dar si cei mari au putut urmari numere de magie, jonglerii, acrobatii. Cei care si-au dorit sa desluseasca tainele acestei arte au putut participa la atelierele de circ. Festivalul, aflat la prima editie, a fost incheiat de spectacolul trupei franceze "La Salamandra", sibienii si turistii straini fiind captivati de spectacolul flacarilor. (D. Titire)     PINK MARTINI. Celebra in toata lumea pentru aparitiile live electrizante, orchestra Pink Martini (foto) va ajunge si la Bucuresti in aceasta toamna, in cadrul turneului de promovare a noului album, "Hey Eugene!". Organizat de Emag!c Entertainment, spectacolul va avea loc la Sala Palatului la 27 octombrie. Cu un sound inovativ, imbinand influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme "noir", Pink Martini si-a etalat repertoriul multilingvistic pe scene celebre din intreaga lume. (Raluca Grintescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.