Jongleaza cu mingea poate mai bine decit trei sferturi dintre fotbalistii Ligii lui Mitica si ar rivaliza oricind cu vedete ale fotbalului mondial la un concurs de "Freestyle". Cu toate acestea, ei nu in garaj sapte limuzine, ca, de pilda, Rooney, si
Jongleaza cu mingea poate mai bine decit trei sferturi dintre fotbalistii Ligii lui Mitica si ar rivaliza oricind cu vedete ale fotbalului mondial la un concurs de "Freestyle". Cu toate acestea, ei nu in garaj sapte limuzine, ca, de pilda, Rooney, si nu isi numara salariul saptaminal in lire sterline si cu sume de sase cifre. Abia daca isi permit un tricou de firma cu numarul idolului si o minge originala pe care sa o bata in curtea scolii. Ramin anonimi chiar si atunci cind posteaza filmulete cu ei pe Yotube. Si nu toti sint brazilieni, care, vorba lui Thierry Henry, "pe plaja, ei joaca fotbal; pe strada, ei joaca fotbal; pe autostrada, se opresc si joaca fotbal. Ei joaca fotbal din ziua in care s-au nascut".

Fotbalul strazii al superlativ:

Profesionistii fac spectacol numai in reclame

http://www.youtube.com/watch?v=sbFmK4zZ9Ys


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.