Daca, pana nu demult, despre Delia se putea spune ca a avut iubiti bine situati financiar, acum lucrurile stau invers. Recentul si actualul sau prieten, Matteo, nu poate fi catalogat astfel. De ce spunem asta? Pentru ca vacantele


Daca, pana nu demult, despre Delia se putea spune ca a avut iubiti bine situati financiar, acum lucrurile stau invers. Recentul si actualul sau prieten, Matteo, nu poate fi catalogat astfel. De ce spunem asta? Pentru ca vacantele cuplului le plateste cantareata. Mai concret, gurile sparte din anturajul acestora spun ca Delia a fost cea care a finantat in mare parte escapada turistica pe care cei doi au facut-o in Turcia. Tot Delia scormoneste portofelul si cand vine vorba de cheltuieli curente. Iar ca cireasa sa fie pe tort, despre cantaret se mai spune si ca ar avea arici in buzunare cand vine vorba sa plateasca, atunci cand iese in anturaj. Mai mult, membrii bandului cu care acesta colaboreaza se plang ca Matteo nu-i plateste asa cum si-ar dori si se tiga- neste mai mereu cand vine vorba de bani. Nu stim cat de laudabila este, pentru Matteo, atitudinea de stalp financiar al cuplului pe care si-o asuma Delia. Cum o fi sau ce este in bucataria lor, ce mai conteaza! Important este ca se iubesc. Speram ca Jamaicanul (n.r.- aluzie la coafura rasty a artistului) se va pune repede pe picioare si va castiga din showbizz mai mult decat iubita sa, iar rolurile se vor inversa. Grafician pe internet Inainte de a se apuca de cantat, actualul iubit al Deliei Matache a fost grafician de siteuri pe internet. La aceasta indeletnicire nu a renuntat nici acum, desi se poate spune ca a gasit closca cu puii de aur. In plus, pe langa concertele pe care le are impreuna cu iubita sa, cantaretul si-a pastrat colabora rile cu Loredana Groza. Daca tinem cont ca un grafician de site-uri priceput castiga bani frumosi si mai punem la socoteala ca nu scapa nimic din ce-i ofera piata showbizz-ului, Matteo va putea concura in scurt timp cu ex-sii Deliei, Florin Moldoveanu (unul dintre patronii clubului Bonsai) si Edi Iorda- nescu (fiul celebrului antrenor de fotbal).


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.