Banuiala. Marin Condescu (Pandurii Targu Jiu) i-a acuzat pe comentatori ca sunt "blat" cu Timisoara, sa nu transmita meciul, pentru a nu se vedea "live" furaciunile de arbitraj Aceasta varianta nu sta deloc in picioare, pentru ca nimeni de la Nation
Banuiala. Marin Condescu (Pandurii Targu Jiu) i-a acuzat pe comentatori ca sunt "blat" cu Timisoara, sa nu transmita meciul, pentru a nu se vedea "live" furaciunile de arbitraj Aceasta varianta nu sta deloc in picioare, pentru ca nimeni de la National TV nu poate face blat cu nimeni. Unii, pentru ca au caracter, altii, cei mai multi, pentru ca-s niste ametiti pe care nu-i baga nimeni in seama, mai ales in lumea fotbalului. Concret, din motive de economie, conducerea televiziunii fratilor Micula cauta cele mai ieftine locuri de cazare pentru echipele tehnice trimise sa asigure emisia meciurilor de fotbal. De aceasta data, au "descoperit" o nenorocire de pensiune tocmai pe la Buzias, cu care au facut un barter "avantajos". N-a fost cea mai fericita optiune, pentru ca furtuna, care s-a dezlantuit sambata dimineata in Banat, a surprins carul de reportaj pe drumul dintre Buzias (home, sweet home!) si Timisoara. Incredibil, dar adevarat, a intrat apa pe langa garniturile geamurilor si i-a scurtcircuitat (carului, of course!) niste contacte. Bietii oameni de la tehnic alergau apoi de nebuni prin Timisoara, sa cumpere uscatoare de par, sa usuce toate circuitele. N-au reusit, asa ca s-au lasat pagubasi si nu au mai transmis partida. Acesta e adevarul, domnu? Condescu, parol, nu suntem blat cu National Teveu?!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.