Cele doua surori care alcatuiesc trupa Cheeky Girls, Monica si Gabriela Irimia, au decis, in cele din urma, sa faca operatia de refacere a implanturilor de silicon in Romania. Cu toate ca in urma cu cateva zile, cand au efectuat o consultatie la doc
Cele doua surori care alcatuiesc trupa Cheeky Girls, Monica si Gabriela Irimia, au decis, in cele din urma, sa faca operatia de refacere a implanturilor de silicon in Romania. Cu toate ca in urma cu cateva zile, cand au efectuat o consultatie la doctorul Toma Mugea din Cluj, ele nu si-au exprimat clar intentia de a se opera in tara, gemenele s-au hotarat, totusi, sa se lase pe mainile chirurgilor romani. Astfel, Gabriela si Monica s-au programat la clinica Artis 3 din Cluj pentru data de 14 august. Ca sa ii fie alaturi iubitei sale, parlamentarul britanic Lembitt Opik va veni in tara tot in cursul zilei de marti, cel mai probabil dupa-amiaza, dupa ora 15.00, Potrivit publicatiei "Clujeanul", milionarul nu va locui la familia Irimia, preferand sa se cazeze la hotelul City Plaza. Gabriela, iubita politicianului, va trebui sa se supuna si unei interventii chirurgicale la rinichi, dupa ce a fost diagnosticata, tot in Romania, cu o afectiune renala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.