Compania de retail Billa Romania, parte a grupului german Rewe, intentioneaza sa deschida anul viitor peste zece supermarketuri, inclusiv in Bucuresti. "Nu pot spune cate magazine vom deschide (in Capitala - n.r.), insa Bucurestiul reprezinta priorit
Compania de retail Billa Romania, parte a grupului german Rewe, intentioneaza sa deschida anul viitor peste zece supermarketuri, inclusiv in Bucuresti. "Nu pot spune cate magazine vom deschide (in Capitala - n.r.), insa Bucurestiul reprezinta prioritatea noastra in cazul extinderii, deoarece aici exista un potential mare pentru supermarketuri, avand in vedere ca in prezent nu sunt destule", a declarat pentru Mediafax directorul general al firmei, Marcel Haraszti. Potrivit directorului general, compania intentioneaza sa accelereze ritmul de expansiune si sa adopte o politica mult mai flexibila in ceea ce priveste spatiul de vanzare al noilor magazine. "Noile deschideri presupun constructia de magazine prin investitii greenfield, cumpararea de spatii in cladiri deja construite, inchirierea de spatii comerciale, precum si deschiderea de magazine in cadrul unor centre comerciale, astfel ca flexibilitatea noastra in ceea ce priveste spatiile de vanzare este foarte mare", a adaugat Haraszti. Compania a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de aproximativ 350 de milioane de euro, potrivit directorului general Billa. In 2005 compania a obtinut afaceri de 250 de milioane de euro. Lantul Billa face parte din concernul german Rewe si este prezent in Romania din februarie 1999, detinand 25 de supermarketuri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.