Delegatia Stelei va pleca spre Minsk in aceasta dimineata, la ora 9:00, de pe Aeroportul Henri Coanda, urmand sa parcurga la bordul unui autocar cei 50 km pana la Borisov. Meciul BATE - Steaua va avea loc maine seara, de la ora 20:00.

A
Delegatia Stelei va pleca spre Minsk in aceasta dimineata, la ora 9:00, de pe Aeroportul Henri Coanda, urmand sa parcurga la bordul unui autocar cei 50 km pana la Borisov. Meciul BATE - Steaua va avea loc maine seara, de la ora 20:00.

Antrenorul Gica Hagi va conduce in aceasta seara antrenamentul oficial pe micutul Stadion Gradski din Borisov. Ora la care se va desfasura sedinta de pregatire nu a fost inca stabilita, deoarece drumul din capitala Minsk pana la Borisov este unul anevoios. Din punct de vedere al lotului, este sigura revenirea in primul "11" a stoperului Dorin Goian, refacut dupa problemele la spate care l-au facut indisponibil pentru returul cu Zaglebie Lubin si cu meciul cu Poli Iasi.


INEDIT. UEFA a comunicat ieri si numele arbitrilor care vor oficia la partida dintre campioana Belarusului si vicecampioana Romaniei, din prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Brigada italiana va fi condusa de Matteo Simone Trefoloni, acesta urmand a fi asistat de Luca Maggiani si Cristina Cini, iar rezerva va fi Oscar Girardi. Astfel, Steaua va fi arbitrata, in premiera la un meci de cupa europeana, de o brigada din care face parte si o femeie.


UNICA. Cristina Cini, in varsta de 38 de ani, este prima si singura femeie asistent din fotbalul profesionist italian A. Ea a debutat in Seria A in anul 2003, iar in acest an a condus meciuri in cadrul CM feminin. Pana acum a arbitrat 20 de jocuri in prima liga italiana. Centralul Matteo Trefoloni are 36 de ani si este arbitru international din 2004. A condus doua finale de Cupa Italiei, in 2005 si 2006, iar in Liga Campionilor a debutat in noiembrie 2006. Numele sau a fost implicat in imensul scandal Calciopoli, fiind interogat zile la rand de anchetatori, dar finalmente a fost declarat nevinovat.


INFORMATI
"Steaua este o echipa foarte puternica, dar nu au cum sa existe adversari slabi in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Avem informatii despre romani, am studiat inregistrarile meciurilor cu Farul, Zaglebie Lubin si Poli Iasi. Putem spera intr-un rezultat favorabil"
Igor Kriusenko, antrenor BATE Borisov

AmbitieIn presa bielorusa de ieri, antrenorul celor de la BATE Borisov, Igor Kriusenko, a declarat ca jucatorii sai sunt obligati sa dea totul pe teren: "Campionatul romanesc este in crestere. Inainte, romanii traiau din vanzarea talentelor. Am ajuns asa sus, in aceasta faza a Ligii Campionilor, suntem datori sa dam totul pe teren". Cotidianul Minski Kurier a scris ca Steaua este "un adversar teribil pentru BATE". "Sa ne aducem aminte de prezenta sa in grupe, anul trecut, cand a distrus-o pe Dinamo Kiev."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.