Delegatia de 44 de persoane a dinamovistilor pentru deplasarea la Roma a plecat spre Cetatea Eterna urmand sa se cazeze la Hotel Donna Laura Palace. Inraiti de bonusul de 75.000 de euro de jucator, dar mai ales de posibilitatea intrarii in elita euro
Delegatia de 44 de persoane a dinamovistilor pentru deplasarea la Roma a plecat spre Cetatea Eterna urmand sa se cazeze la Hotel Donna Laura Palace. Inraiti de bonusul de 75.000 de euro de jucator, dar mai ales de posibilitatea intrarii in elita europeana, elevii lui Rednic s-au aratat chiar mai optimisti decat conducatorii, anuntand ca-si propun cel putin un egal, daca nu chiar o victorie in fata lui Lazio, care sa-i transforme pentru retur in principalii favoriti la calificare. Suntem spartani, suntem rai, nu are de ce sa ne fie frica de Lazio, a spus Niculescu, completat si de Lobont: Intalnim un adversar dificil, dar nici noi nu suntem o echipa oarecare si trebuie sa scoatem cel putin un egal din aceasta deplasare. Cornel Dinu si Mircea Rednic, care au analizat impreuna jocul adversarei au ajuns la concluzia ca Lazio este o echipa extrem de solida, superioara teoretic lui Dinamo, dar putinele puncte slabe ale acestora pot fi speculate de caini. Cheia succesului sta, in opinia Puriului, in anularea mijlocasilor laziali Ledesma si Mauri si blocarea atacan- tilor Pandev si Rochi, cat mai sus de poarta lui Lobont, astfel incat acestia sa aiba cat mai putine baloane utile.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.