In urma cu cateva zile, presedintele PC, Dan Voiculescu, le promitea pensionarilor hunedoreni ca prioritatea partidului pe care il conduce, in momentul in care va incepe sesiunea parlamentara din toamna, va fi solutionarea unora dintre problemele cu
In urma cu cateva zile, presedintele PC, Dan Voiculescu, le promitea pensionarilor hunedoreni ca prioritatea partidului pe care il conduce, in momentul in care va incepe sesiunea parlamentara din toamna, va fi solutionarea unora dintre problemele cu care se confrunta ei.

Mai mult, Voiculescu a precizat ca se va dedica solutionarii favorabile a initiativei PC privind constituirea fondului de solidaritate cu pensionarii cu venituri reduse. "Va promit ca voi fi ferm in privinta adoptarii acestui  proiect. Daca nu voi reusi, imi voi da demisia din Parlament", mai spunea liderul conservator.


ABSENTEISM. Proiectul de lege al PC privind infiintarea fondului de solidaritate sociala destinat sprijinirii pensionarilor cu venituri reduse nu a putut fi discutat la finalul sesiunii trecute in Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor, din cauza lipsei de cvorum. Printre cei care au lipsit de la sedinta, dovedindu-se nepasator fata de problemele pensionarilor si blocand in acest fel dezbaterea proiectului, se numara si deputatul liberal Sandu Capra. Acesta, conform declaratiei sale de avere, poate dormi linistit, fara grija zilei de maine. El detine doua apartamente de cate 90 si 110 metri patrati, ambele avand o valoare de impozitare de 702 miliarde de lei. Deputatul PNL mai are, de asemenea, un autoturism Alfa Romeo si un teren agricol in localitatea Draguseni de 1,1 hectare. Capra a vandut anul trecut doua terenuri despre care nu ne da prea multe detalii decat ca a incasat pe ele 40.000 de euro. Deputatul Capra mai are si actiuni la doua firme, in valoare totala de peste 32 de miliarde de lei. Proiectul PC, care a fost adoptat de Senat, prevede infiintarea unui fond de solidaritate pentru pensionari la care sa contribuie operatorii economici cu 1% din profitul anual net.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.