Sef al Statului Major al Fortelor Navale
Ziua Marinei, sarbatorita la 15 august, de Sfanta Maria, este marcata in acest an printr-o serie de manifestari derulate pe parcursul mai multor zile. Vor avea loc spectacole publice, concerte ale fanfare
Sef al Statului Major al Fortelor Navale
Ziua Marinei, sarbatorita la 15 august, de Sfanta Maria, este marcata in acest an printr-o serie de manifestari derulate pe parcursul mai multor zile. Vor avea loc spectacole publice, concerte ale fanfarei Marinei Militare si ale ansamblurilor artistice ale Armatei. Pe scenele organizate in aer liber in Mamaia si pe faleza Cazinoului din Constanta se vor desfasura ceremonialuri militare si religioase, depuneri de coroane, repetitii publice ale paradei navale si expozitii de tehnica militara navala. Totul va culmina cu manifestarile oficiale coordonate de Statul Major al Fortelor Navale pe faleza Cazinoului din Constanta, la 15 august. Pentru ca se afla in centrul atentiei in aceste zile, Jurnalul National il declara pe contraamiralul de flotila Dorin Danila "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.