Au marcat: Frasinescu (a€™30), Coroian (a€™77) / Edson (a€™56) Stadion: "Gloria" Spectatori: 1.500 Arbitri: Cristina Dorcioman 7 - I. Popa 4, D. Harlab 5 Eliminat: Fl. Dan (a€™63)   Trupa bistritea
Au marcat: Frasinescu (a€™30), Coroian (a€™77) / Edson (a€™56) Stadion: "Gloria" Spectatori: 1.500 Arbitri: Cristina Dorcioman 7 - I. Popa 4, D. Harlab 5 Eliminat: Fl. Dan (a€™63)   Trupa bistriteana a cucerit trei puncte vitale gratie celui mai experimentat, eficient si mai constant jucator al sau, Cristian Coroian. Acesta a marcat golul de 2-1 cu o executie de senzatie, la doar o saptamana dupa ce reusise eurogolul remizei din Giulesti. In minutul 69, dupa o interventie a portarului Marne asupra lui Tilinca, asistentul Ionut Popa a semnalizat eronat penalty pentru Gloria, decizie anulata corect de arbitra de centru, Cristina Dorcioman, debutanta in Liga 1.     FAIR-PLAY. "Vreau sa felicit brigada de arbitri. Ma bucur foarte mult ca arbitrul Cristina Dorcioman a luat decizia de a anula acel 11 metri si o felicit pentru curajul pe care l-a avut, fiindca Gloria nu are nevoie de asa ceva, de un astfel de ajutor, si nu m-as fi putut bucura de o victorie obtinuta la un astfel de penalty. Nu putem interpreta arbitrajul unei femei care nu poate fi corupta si care si-a facut treaba, dupa mine, asa cum a stiut, foarte bine. Este un inceput si pentru ea si trebuie sa incurajam astfel de oameni", a declarat, plin de fair-play, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau.     ECHIPELE  Gloria: Tatarusanu 5 - Frasinescu 6 (a€™66 Bad 6), Abrudan 6, D. Toma 6, Sepsi 5 - Dumitra 5, Nalati 6, Ragipovici 5 (a€™60 Damian) - Tilinca 5, Coroian 7, Sg. Costea 5 (a€™46 R. Dobre 5). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau UTA: Marne 5 - Chita 5, I. Miu 5 (a€™82 I. Balan 5), D. Chirita 6 Simao (a€™82 M. Ilie) - Hidisan 6 (a€™67 Roszel 5), C. Todea, N. Varga 6, Fl. Dan 5 - Baltoi 5, Edson 7. Antrenor: Marius Lacatus     Nemultumire     Antrenorul echipei UTA, Marius Lacatus, s-a declarat nemultumit de faptul ca rezultatul nu reflecta realitatea de pe teren. "Nu cred ca ceea ce s-a petrecut in teren este conform cu realitatea rezultatului, fiindca am facut un joc bun. Continuam insa cu aceste greseli si ma refer in primul rand la fazele fixe, la faptul ca la duelurile unu la unu in preajma careului inca suferim, desi acest lucru nu ar trebui sa se intample, avand in vedere experienta si valoarea jucatorilor pe care ii avem in centrul defensivei si al terenului", a spus Lacatus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.