Presedintele LPF a declarat la revenire din Franta ca seful FRF i-a spus ca a luat comisiile pentru ca s-au exercitat presiuni asupra sa.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, ca a fost sunat de presedint


Presedintele LPF a declarat la revenire din Franta ca seful FRF i-a spus ca a luat comisiile pentru ca s-au exercitat presiuni asupra sa.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, ca a fost sunat de presedintele FRF, Mircea Sandu, care i-a spus ca au fost exercitate presiuni asupra lui in privinta comisiilor care judeca litigiile din fotbalul romanesc. "Mircea Sandu m-a sunat si mi-a spus ca eu sa ma indrept spre o instanta judecatoareasca si sa vedem cum va fi citita legea. Acesta este adevarul", a spus Dragomir, la revenirea din concediul din Franta.

Intrebat daca au gresit federalii ca au luat comisiile, Dragomir: "Pai, cum dracu? Nici sa citesc legea nu stiu?. Si eu am participat la elaborarea ei, mai ales la paragrfaul LPF. Iti dai seama ca nu puteam gresi. Iar cine a gresit, sa-si ceara scuze, asa este frumos". Dragomir a facut referire si la directorul general al FRF, Ionut Lupescu. "Daca Lupescu este un functionar al FRF este pentru ca l-a ajutat pe Mircea Sandu sa fie presedinte. Nu a avut merite, pentru ca el a plecat cu tinicheaua de coada si de la Brasov, si de la Bacau, daca e sa spunem lucrurilor pe nume. El nu a fost ales de multime ca Mircea Sandu sau ca mine. Dar am cuvinte de lauda la adresa lui, chiar daca el a vorbit urit de mine", a spus Dragomir.

Presedintele Mircea Sandu a declarat, marti, ca membri Comitetului Executiv au decis ca toate comisiile pentru rezolvarea litigiilor din fotbalul romanesc sa revina la FRF.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.