Creditele contractate prin intermediul Neogen au aceleasi costuri ca cele oferite direct la ghiseurile bancii. "Pentru a primi banii efectiv, solicitantii trebuie sa vina cu documente care sa ateste ca veniturile declarate in formularele de cerere su
Creditele contractate prin intermediul Neogen au aceleasi costuri ca cele oferite direct la ghiseurile bancii. "Pentru a primi banii efectiv, solicitantii trebuie sa vina cu documente care sa ateste ca veniturile declarate in formularele de cerere sunt conforme cu realitatea", se arata in comunicat.
Fiecare utilizator poate alege dintre cele patru tipuri de credite puse la dispozitie pentru locuinta, credit auto, optimus-credit, easy credit.
Utilizatorii serviciului pot urmari online sistemul de rambursare si informatii despre finantare. De asemenea, utilizatorii care au nevoie de mai multe informatii pot discuta online cu un ofiter de credite.
Neogen are peste 1,5 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550.000 in Bulgaria si Serbia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.