Actrita a fost aleasa de producatori dupa ce au vazut-o in "Sex Traffic".

Pelicula "A Perfect Match ", in care joaca actrita Maria Popistasu, a avut premiera in Belgia, potrivit site-ului Cineuropa.org, citat de Mediaf


Actrita a fost aleasa de producatori dupa ce au vazut-o in "Sex Traffic".

Pelicula "A Perfect Match ", in care joaca actrita Maria Popistasu, a avut premiera in Belgia, potrivit site-ului Cineuropa.org, citat de Mediafax. Actrita de 27 de ani a intrat in atentia publicului dupa rolul din filmul regizat de Tudor Giurgiu, "Legaturi bolnavicioase" iar pentru rolul din "A Perfect Match" a fost aleasa dupa ce producatorii filmului au vazut-o in "Sex Traffic". Maria Popistasu a fost singura actrita din Romania selectionata sa participle la programul european "Shooting Stars", in cadrul Festivalului de Film de la Berlin. In "A Perfect Match", Maria Popistasu joaca rolul unei menajere care se indragosteste de un barbat cu patruzeci de ani mai in virsta decit ea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.