Patronul oltenilor a ratat ocazia sa-si faca imagine la meciul dintre Romania si Olanda.

Peste patru milioane de euro. Atit sustine Adrian Mititelu ca a cheltuit pentru modernizarea arenei „Ion Oblemenco". Chiar daca arena serveste in principal meciurilor de acasa ale „Stiintei", omul de afaceri craiovean a urgentat lucrarile pentru ca stadionul, adica zona tribunei oficiale, vestiarele si caile de acces, sa arate impecabil, in ideea ca va convinge FRF sa aduca in Banie meciul Romania-Olanda, programat pe 13 octombrie. „Oltenii, prin spiritul lor si nebunia lor, pot duce nationala spre victorie. Va fi o mare durere daca nu vom obtine acest meci, pentru ca investim multi bani si mult suflet pentru amenajarea stadionului. Sint sigur ca 25.000 de olteni vor fi pe stadion. Craiova merita acest meci, asa ca Mircea Sandu trebuie sa ne recompenseze. Nu va avea nici un motiv sa refuze disputarea partidei la Craiova", afirmase Mititelu in momentul in care s-a apucat de treaba.

O loja cu termopane aduse special din Germania, sectoare pentru VIP-uri cu scaune din piele, vestiare cu spoturi si cabine de hidromasaj si un tunel de acces spre teren cu gazon artificial ii asteapta pe tricolori, dar si pe olandezi in Banie. In plus, Mititelu a achizitionat o prelata, o masinuta pentru evacuarea din teren a jucatorilor accidentati, una pentru tuns iarba, o noua instalatie de sonorizare si un nou tunel pentru protectia jucatorilor la iesirea pe teren, pe care Mititelu n-a ezitat sa-si inscriptioneze numele ziarului pe care il conduce. Vechile porti au fost inlocuite cu unele noi, iar bancile de rezerve au fost aduse din Italia, fiind identice cu cele de pe San Siro. Toata „zestrea" Craiovei nu i-a convins insa pe Piturca si pe tricolori sa vina in Banie, preferind Constanta, spre disperarea lui Mititelu, care a pierdut bani, dar si sansa de a-si face imagine.

Porti deschise pentru suporteri Fanii „Stiintei" au fost invitati sa viziteze duminica dimineata Complexul Sportiv „Ion Oblemenco", intr-o actiune numita „Ziua portilor deschise la Universitatea Craiova". Acestia vor putea vedea unde stau VIP-urile, vestiarele jucatorilor, dar si ale arbitrilor, precum si tunelul de acces spre teren, pe care au fost montate tablouri imense cu Craiova Maxima. Accesul suporterilor va fi permis intre orele 10.00 si 14.00. De asemenea, acestia vor putea merge pe santirerul de linga arena principala, acolo unde se amenajeaza un nou stadion, cu nocturna si o tribuna de trei mii de locuri, plus alte doua terenuri de antrenament.