L'Occitane, impreuna cu Sensiblu, partenerul sau in Romania, a inaugurat ieri primul magazin din Constanta, in Centrul Comercial Tomis Mall. Investitia se ridica la 200.000 RON.Unitatea, cea mai mare din cele existente in Romania, se intinde pe o sup
L'Occitane, impreuna cu Sensiblu, partenerul sau in Romania, a inaugurat ieri primul magazin din Constanta, in Centrul Comercial Tomis Mall. Investitia se ridica la 200.000 RON.Unitatea, cea mai mare din cele existente in Romania, se intinde pe o suprafata de 64 de mp. Aici, clientii se pot bucura de peste 20 de game de produse si de recomandarile si sfaturile celor trei consilieri L'Occitane. "Povestea L'Occitane in Romania a inceput in 2005. La numai doi ani, Constanta este urmatorul oras dupa Bucuresti care se poate bucura de un intreg magazin L'Occitane. Constantenii pot beneficia acum de produse cosmetice premium'', a declarat Lucia Ciuhureanu, Brand Manager L'Occitane. L'Occitane a inregistrat in Romania in anul 2006 o cifra de afaceri de 600.000 euro si estimeaza pentru 2007 un milion de euro. Compania are in plan deschiderea altor 2 magazine, unul in Bucuresti si altul in Cluj.Brandul, nascut in sudul Frantei in anii 70', este prezent in Romania din 2005 prin partenerul sau unic, Sensiblu. In prezent, reteaua L'Occitane numara 3 magazine (2 in Bucuresti si unul in Constanta) si 5 spatii special amenajate in farmaciile Sensiblu din Bucuresti, Timisoara si Oradea. L'Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animala si a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor.La ora actuala, compania numara, la nivel international, peste 700 de magazine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.