Vanzarile Ford pe piata romaneasca au crescut cu 62% in primele sapte luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut, la 10.803 unitati, obiectivul pentru 2007 fiind de peste 17.000 de unitati, a anuntat, joi, importatorul general al m
Vanzarile Ford pe piata romaneasca au crescut cu 62% in primele sapte luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut, la 10.803 unitati, obiectivul pentru 2007 fiind de peste 17.000 de unitati, a anuntat, joi, importatorul general al marcii americane, Romcar.Circa 26% din vanzarile totale au fost reprezentate in perioada ianuarie-iulie de flote, principalele modele cerute de clienti fiind Fiesta, Focus, respectiv Transit si Transit Connect.Romcar, parte a grupului ŢiriacAuto, este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992. Firma controleaza o retea de vanzari alcatuita din 26 de locatii in intreaga tara. Romcar vinde 13 modele Ford, autoturisme si autovehicule comerciale usoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.